~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.................................. Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας.......... Les Brown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΡΟΛΗΣ - Τα 18 ευρώ, που χρώσταγε, του τα έκανε με τα πρόστιμα 1.000 ευρώ να πληρώσει, τον δίκασε 42 μέρες φυλακή!


Βαγγέλης Μητράκος





Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΡΟΛΗΣ 

Κάποτε ο Τσίπρας έτρεχε στα διόδια πίσω από το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ υπεραμυνόμενος του δικαιώματος των πολιτών να χρησιμοποιούν ελεύθερα τους δρόμους. Την ίδια στιγμή ο Στράτος Δασκαρόλης (και άλλοι ενεργοί πολίτες) αντιστέκονταν έμπρακτα στο ξεπούλημα των δρόμων στο ιδιωτικό κεφάλαιο περνώντας τα διόδια χωρίς να πληρώνουν . Στο μεταξύ ο Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός αλλά ξέχασε να πάρει τους δρόμους από τα χέρια του κεφαλαίου. 
Αντίθετα ξεπούλησε στο κεφάλαιο ό,τι εθνική περιουσία είχε απομείνει. Ο Στράτος όμως που είχε περάσει 7 φορές τα διόδια απλήρωτος έγινε στόχος του συστήματος εξουσίας που σήμερα έχει την ταμπέλα ΤΣΙΠΡΑΣ- ΣΥΡΙΖΑ : 
Τα 18 ευρώ, που χρώσταγε, του τα έκανε με τα πρόστιμα 1.000 ευρώ κι επειδή είναι άνεργος και δεν έχει (και δεν θέλει) να πληρώσει, τον δίκασε 42 μέρες φυλακή! 
Κι επειδή είναι περήφανος άνθρωπος αλλά και πολίτης συνειδητοποιημένος αρνήθηκε να του μαζέψουν χρήματα οι φίλοι του και οι σύντροφοί του για να μην πάει φυλακή !

  ΒΓΑΛΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου